Opgeleverd woning


Sabadeco Court

Klant
Particulier
Architect
JABO
Jaar
2022
Functie
Woning
Status
Opgeleverd
Grootte
715 m²

Het Project

In het jaar 2022 zijn we begonnen met de renovatie van een prachtige villa. Vanaf het initiële ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering hebben wij het volledige proces met grote zorg uitgevoerd. De villa heeft een eigentijdse transformatie ondergaan en vormt nu de ideale samensmelting van modern comfort met het behoud van haar oorspronkelijke charme.


De woning beschikt over maar liefst zeven slaapkamers en twee woonkamers. De keuken is volledig vernieuwd en verplaatst naar de woonkamer, waardoor een harmonieus geheel is gecreëerd. De ronde trap, oorspronkelijk centraal in de woning geplaatst en uitkomend op het dak, is verplaatst naar de hal, waardoor de bovenverdieping nu gemakkelijk toegankelijk is vanuit de woning. Tevens is de overkapping en uitbouw op de verdieping verwijderd, waardoor men nu kan genieten van een panoramisch 360-graden uitzicht.

De stijlvolle houten gevelbekleding legt de nadruk op de naar voren verplaatste entree, waarbij de keuze voor antracieten ramen en deuren de woning volledig afmaakt.

Voorafgaande renovatie